Systems Integration (SI)

Banner_center_2Az IT Services Hungary Kft. Systems Integration ágazata átfogó ICT rendszerintegrációs szolgáltatásokat és megoldásokat nyújt nemzetközi, elsősorban németországi ügyfelei számára. Több, mint száz, magasan képzett, német és angol nyelvet kiválóan beszélő tapasztalt fejlesztő és tesztelő dolgozik a határokon átnyúló projekteken és szolgáltatásokon. A munkatársak nemzetközi minősítésekkel, oklevelekkel (PMI/PMP, ITIL Expert, ISTQB AL, SCRUM MASTER), a szervezet pedig CMMI DEV 1.3 Maturity Level 3 tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Helyszínek: Budapest, Pécs.

A Systems Integration (SI) legfontosabb kompetenciái:

Testing

A Testing és Road Charging Solutions egységek alaptevékenysége a szoftver minőségbiztosítás: a szakemberek a szoftver-tesztelési projektekben vesznek részt, tevékenységük tesztmenedzsment, teszttervezés és -végrehajtás feladatokra terjed ki. Legjelentősebb tesztelési feladataik a közúti közlekedéssel kapcsolatos informatikai rendszerek vonatkozásában és a bank-pénzügy területén vannak, ahol jellemzően rendszerintegrációs teszteket végeznek.

AM / AD – Application Maintenance / Application Development

Az AM/AD területen dolgozó fejlesztők egy része új igények alapján, új alkalmazások megtervezésével és kialakításával foglalkozik, míg mások a már éles üzemben lévő alkalmazások továbbfejlesztésén és támogatásán dolgoznak. Ez ITIL V3 szerinti 2nd és 3rd level support tevékenységeket is jelent. Az ügyfelek főleg nemzetközi nagyvállalatok, a leggyakrabban alkalmazott fejlesztői technológia a Java, de C#, ASP.NET, illetve speciális adattárházas megoldások is előfordulnak. Az elmúlt évek hatékony együttműködésének következtében a kollégák számos esetben már architekt és projektvezetői pozíciókat is sikeresen vettek át a fejlesztésen és tesztelésen túl, melyek így hosszabb távon is biztosítják a folyamatos eredményes együttműködést.

Legfontosabb ügyfelünk a Deutsche Telekom AG, de a konszernen kívüli ügyfeleink is zömében Németországban és Ausztriában vannak, ezért a projektnyelv általában német.

Az utóbbi időben egyre hangsúlyosabban jelennek meg fejlesztési és rendszertámogatói tevékenységek az autóipari ügyfeleiknél is (Business Intelligence és Big Data). A Systems Integration ágazat folyamatos szakmai továbbképzést biztosít munkatársai számára, akik projektjeik során kapcsolatban állnak külföldi kollégáikkal; munkakörtől függően külföldi munkavégzésre is lehetőség van hosszabb-rövidebb ideig. A T-Systems stratégiájának megfelelően az ágazat projektjeinek köre, fejlesztői-tesztelői csapata folyamatosan bővül.

A segítőkész, együttműködő munkahelyi légkör csapatépítéssel, családi nappal és számos egyéb közösségi programmal egészül ki.