Open Telekom Cloud

A felhő alapú szolgáltatás jelenleg az informatika fő irányvonalának számít s a megoldás iránti igény évről-évre dinamikusan növekvő tendenciát mutat. A Deutsche Telekom a 2016-os CeBIT-en indította útjára az OpenStack alapokra épülő új felhő szolgáltatását, az Open Telekom Cloud-ot (OTC).

Az OTC lényege, hogy a felhasználó a TSI adatközpontjaiban elhelyezett szervereken építheti ki a saját rendszerét. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél a világ bármelyik pontjáról egy böngésző segítségével könnyedén és hatékonyan menedzselheti a saját infrastruktúráját. Az elérhetőség mellett az OTC nagy előnye, hogy a biztonság és megbízhatóság érdekében eleget tesz a Német Szövetségi Adatvédelmi Törvény (BDSG) legszigorúbb követelményeinek is.

Óriási elismerés, hogy az anyavállalat az IT Services Hungary-re bízta a szolgáltatás üzemeltetését. Az ITO Open Telekom Cloud csapata felel a platform teljes körű üzemeltetéséért. Ennek a teamnek a feladata a folyamatosan bővülő szolgáltatások telepítése és integrálása a meglévő rendszerbe.

Az OTC olyan, mint a Forma 1, állandóan változó körülményeknek kell megfelelni extrém rövid időn belül. Hasonlóan a bajnoksághoz ez is egy életforma. A folyamatos fejlődés és fejlesztés jellemzi. A kollégák a legmodernebb technológiával dolgoznak, miközben jó magasra elrugaszkodnak a hagyományos informatikai rendszerek megszokott világától. Az ismeretlenben sokan keresik a lehetőséget, ezáltal nagyon kiélezett a verseny.

A kiszámíthatatlan kiszámíthatóvá tétele naponta felmerülő kihívás, ami magas szintű kreativitást és odaadást igényel. A klasszikus rendszerüzemeltetés jól bevált módszereit újragondolva kell egy sokkal zavarosabb területen hatékonyan megfelelni az újabbnál újabb elvárásoknak.

Create Your Own Network – Open Telekom Cloud

Ha számodra is fontos a fejlődés, és szívesen nyitsz olyan szakmai lehetőség felé, amellyel Magyarországon máshol egyelőre nem nagyon találkozhatsz, jelentkezz bátran az OTC csapatunkba! Az alábbi nyitott pozícióink várnak:

Quality Assurance (QA) Engineer 63325

Cloud Automation Developer 63335

Cloud Infrastructure Architect 63337

Innovation Officer 63341

Process Designer 63346

Public Cloud Security Expert 63349

Openstack Engineer 61575