Gyakornoki lehetőségek

Közel 400 gyakornok dolgozik nálunk, és szeretnénk ha Te is csatlakoznál hozzánk! Valós szakmai tapasztalatot szerezhetsz már egyetemi éveid alatt is! Arra bíztatunk, hogy gyakran böngészd karrieroldalunkat, hiszen a gyakornoki álláshirdetéseinket is folyamatosan frissítjük!

Gyakornoki pozícióink

Miért éri meg az ITSH-nál gyakornoknak lenni?

 • Rugalmas időbeosztás: Tisztában vagyunk azzal, hogy számodra első helyen a tanulmányaid állnak, ezért lehetőség van munkádat ennek megfelelően beosztani. A lényeg az elvégzett munka mennyisége és minősége, nem pedig a fixen ledolgozott órák.
   
 • Valós munkatapasztalat: Nálunk lehetőséged van belelátni egy multinacionális nagyvállalat működésébe, és olyan feladatokban is részt venni, mint teljes állású kollégáid. Gyakornokainknak is megszavazzuk azt a bizalmat, hogy felelősségteljes munkát adjunk nekik, természetesen mindig számíthatnak a kollégák segítségére. Számos karrierlehetőség, akár a diploma után is: Kölcsönös elégedettség esetén gyakornokainkat szívesen vesszük át teljes állásba. Amennyiben cégen belül más terület nyerte el a vonzásodat, van lehetőség belsős átjelentkezésre is.
   
 • Barátságos környezet: Cégen belül mindenki tegeződik, és a belső kommunikációs rendszer segítségével lehetőség van akár ágazatokon átívelő munkakapcsolat kialakítására is. Munkakörtől függően gyakran akadhat lehetőséged más csapatokkal való együttműködésre is. Munkaidőn kívül is lehetőségük van a gyakornokoknak a céges rendezvényeken, meetupokon, kötetlenebb eseményeken részt venni.
   
 • Tréning- és továbbképzési lehetőségek: Gyakornokok is ingyenesen részt vehetnek csoportos nyelvi képzéseken. Ezek minden félévben indulnak, angol és német nyelvből van lehetőség fejleszteni tudásod, heti két alkalommal. Természetesen a szakmai jellegű programokon, találkozókon is részt vehetsz illetve számos online elvégezhető tréninghez, tananyaghoz is hozzáférhetsz.
   
 • Modern, kényelmes környezet: Mindegyik telephelyünkön figyelünk arra, hogy a munkakörnyezet kényelmes és ergonomikus legyen, felszerelve babzsákfotelekkel, chill- és relaxsarkokkal, ingyenes kávéautomatákkal. Irodaházaink parkos övezetben találhatóak, számos kávézó és étterem közelében.
   

Gyakornoki pozícióink

Kiknek a jelentkezését várjuk?

Mivel gyakornokainkat iskolaszövetkezeten keresztül alkalmazzuk, ezért mindenképpen szükséged lesz aktív, nappali hallgatói jogviszonyra (25 éves korig passzív hallgatói jogviszony is elfogadható). Az elvárt munkaórák száma pozíciónként változó, azonban a minimum heti 20 óra szinte mindig elvárt (természetesen rugalmas beosztásban). Tekintettel arra, hogy anyavállalatunk német, illetve hogy multinacionális környezetben dolgozunk, legalább egy idegen nyelv (angol vagy német) középfokú ismerete szükséges!

Amennyiben ezeknek a feltételeknek megfelelsz, kérlek, nézd át gyakornoki kiírásainkat: a karrierportálunkon a „trainee” vagy „gyakornok” kulcsszóra rákeresve megtalálod éppen aktuális, nyitott pozícióinkat. Ha bármilyen kérdés felmerült benned, várjuk leveled az [email protected] címre!