Szakembereknek

Banner_seniorKíváncsi vagy arra, hogy milyen lehetőséget tudunk nyújtani neked, ha már több év szakmai tapasztalat áll a hátad mögött?

Tevékenységünk az IT világ számos szegmensét öleli át, így egy-egy speciális terület szakembereinek is tudunk fejlődési lehetőséget biztosítani.

Ha úgy gondolod, hogy ideje új, kihívást jelentő pozícióba váltanod, akkor érdemes végigböngészned az állásajánlatainkat, hiszen a karriered szempontjából fontos állomás lehet az IT Services Hungary, akár újabb szakmai, akár vezető beosztású pozíciót keresel.

Nálunk a kihívást jelentő munkakör és az előrelépési lehetőség nem csak üres szlogen! Valóban nagy hangsúlyt fektetünk a jól képzett szakemberekre, akik szakterületük specialistáivá válhatnak egy olyan nemzetközi környezetben, ahol a csapatmunka és az innovatív megoldások a mindennapi élet részét képezik.

Amit kínálunk neked:

  • Karrierlehetőség nemzetközi környezetben
  • Folyamatos IT tanfolyamok
  • Vezetői tréningek

Filozófiánk szerint mi nem csupán állást kínálunk, hanem lehetőséget is biztosítunk. Ezért olyan jelentkezőkre számítunk, akik szeretik a kihívásokat, és életük részéként végzik hivatásukat. Let IT be your passion!

Úgy érzed, hogy helyt állnál nálunk?

Küldd el hozzánk pályázatod a számodra legmegfelelőbb pozíció kiválasztásával!

 

Tovább az állásajánlatokhoz