Leggyakoribb kérdések

 • Hogyan léphetek kapcsolatba a toborzási csapattal?
  Kérdés esetén keresd a toborzási csapatot a +36 (1) 456-5400 (Mill Park) telefonszámon, vagy e-mailben: [email protected], továbbá FB chat!
 • Több álláslehetőség is érdekel, elég csak egy pozícióra jelentkeznem?
  Nem. A karrieroldalon való regisztrációval először létrehozhatsz egy általános jelölti profilt, melyet később bármikor hozzárendelhetsz egy konkrét állásajánlathoz. Így csak egyszer kell megadni az adataidat és feltölteni a mellékleteket ahhoz, hogy később tetszőleges számú jelentkezéshez használd, kényelmessé téve ezzel a jelentkezést.
 • Számíthatok-e idegen nyelvi beszélgetésre az interjún?
  Igen, tekintettel arra, hogy a legtöbb pozíciónk valamely nyelvtudást megköveteli: angol és/vagy német nyelvű kérdésekre számíts.
 • Nem vagyok informatikus, de szeretnék az ITSH-nál dolgozni, van esélyem?
  Természetesen igen. Több olyan pozíciónk van, mely nem követel informatikai tanulmányokat/ tapasztalatot. Ezen pozíciók esetében is kiemelten fontos, hogy angolul és/vagy németül kiváló nyelvtudással rendelkezz szóban és írásban is.
 • Gyakornoki program van az ITSH-nál?
  Gyakornokokat foglalkoztatunk, le is tudjuk igazolni a gyakornoki hónapokat, mint szakmai gyakorlatot, de célunk, hogy a gyakornoki időszaknál jóval hosszabban, lehetőleg legalább egy évig tudjunk együttműködni, és később főállású szerződést kínálni.
 • Milyen feltételeknek kell megfelelnem, hogy gyakornok lehessek?
  Legalább még egy évig aktív vagy passzív nappali tagozatos jogviszonnyal kell rendelkezni az interjún való sikeres szereplés mellett.
 • Nem találtam számomra megfelelő pozíciót a meghirdetett állások között? Van értelme önkéntes jelentkezést beadnom, ill. ezt hogyan tehetem meg?
  Igen. Ehhez kérjük, tedd láthatóvá a profilodat, hogy az országosan vagy nemzetközi szinten is elérhető legyen. Ezt az “Keresési beállítások és adatvédelem” menüpontban tudod beállítani. Várjuk jelentkezésedet!
 • Sikertelenül pályáztam egy pozícióra, jelentkezhetek másik hirdetésre?
  Természetesen igen, mert a követelmények eltérhetnek az egyes pozícióknál. Az ismételt jelentkezést kényelmesen megteheted a már regisztrált profiloddal.
 • Az online jelentkezésem során technikai problémába ütközöm, kihez fordulhatok?
  Kérdés esetén bátran fordulj hozzánk: [email protected]
 • Hogyan néz ki a kiválasztási folyamat az ITSH-nál?
  Pályázatod beérkezése után telefonos/személyes előszűrésre számíthatsz egy toborzó kollégával folytatott kötetlen beszélgetés formájában. A sikeres szereplést követően a terület szakmai vezetőjével van lehetőséged interjúzni. Sőt, több esetben külföldi partnereinkkel is lehetőséged nyílik ismerkedni az interjúzás során.