Állásajánlatok

ITSH - Állas (nagy) 2013Jelentkezési útmutató

Tekintsd meg állásajánlatainkat a T-Systems International nemzetközi toborzóportálján, és küldd el önéletrajzodat valamint motivációs leveledet néhány egyszerű lépés segítségével.

A jelentkezés körülbelül 5 percet vesz igénybe, amely során csupán néhány információt kell megadnod illetve a szükséges dokumentumokat feltöltened.

Kérünk, hogy minden esetben válassz ki egy vagy több pozíciót!

Pályázatod elküldésének folyamata:

  • Szűrési feltételek beállítása (ajánlott országra és telephelyre szűrni)
  • Pozíció kiválasztása a Nézet gomb segítségével
  • Pozícióleírás és jelentkezés
  • Online jelentkezés (munkánkat nagyban segíted, ha nem csak a kötelező mezőket töltöd ki)
  • Alapadatok megadása
  • Egyéb információk (munkavégzés, bérigény, utazási hajlandóság, végzettség, hol hallottál az álláslehetőségről, nyelvtudás, végzettség). Kérünk, hogy tedd kereshetővé pályázatodat!
  • Önéletrajz és motivációs levél feltöltése
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Visszaigazolás a sikeres feltöltésről

Tovább az állásajánlatokhoz

ITSH Állasajanlatok Jelentkezés

Kiválasztási folyamat

Önéletrajzod feltöltését követően automatikus értesítés kapsz arról, hogy a rendszer befogadta az adatokat, és sikeresen továbbította azokat felénk.

Ezután elbíráljuk beérkezett pályázatokat, amely eredményéről minden esetben értesítjük a jelentkezőket. Az elvárásoknak megfelelő kiválasztott jelöltekkel pozíciótól függően első körben telefonos beszélgetést folytatunk, amely révén képet kaphatunk az idegen nyelvtudás szintjéről és a motivációkról, vagy már rögtön időpontot egyeztetünk egy személyes beszélgetésre.

Pozíciótól függően szakmai vezető és egy HR-es, vagy egy toborzó kolléga egyedül fogad téged. A személyes interjú során kötetlen beszélgetés keretében hangsúlyt fektetünk munkahelyi tapasztalataid és megszerzett szakirányú tudásod megismerésére. Sor kerülhet továbbá szakmai illetve idegen nyelvi tesztre is.

Amennyiben ez a kör sikeresen zárul, további fordulók is várhatóak. A kiválasztás általában két-három körös, melynek utolsó lépcsője az ajánlattétel. Fontosnak tartjuk, hogy a jelentkezőket minden esetben tájékoztassuk pályázatuk kimeneteléről, így a HR-es kontaktszemélyek is mindig szívesen állnak rendelkezésre.

 Tovább az állásajánlatokhoz

ITSH Állasajanlatok Kiválasztás

Köszönjük pályázatodat!

Az IT Services Hungary Recruitment Csapata