Karrier

Banner_karrierAz ITSH folyamatosan fejlődik, az elmúlt években megduplázta munkavállalói létszámát: ma országosan 4300 főből álló német és angol nyelvtudással rendelkező informatikai csapatot tudhat magáénak.

Az IT Services Hungary Kft. 2006-ban nyitotta meg budapesti irodáját, majd ezt követte a debreceni telephely egy évvel későbbi átadása. 2012-ben a déli régió felé terjeszkedett és Pécsen nyitott új irodát. Az ITSH nem csak hazánk legnagyobb ICT-munkaadója, 2008-ban megnyerte az „Az év befektetője” díjat, 2014/2015-ben pedig a European Business Awards “The Employer of the Year” kategória magyar győztese az IT Services Hungary. Fontos még megemlíteni, hogy a vállalat 2014-ben Superbrands lett. A vállalat a munkahelyteremtéssel összefüggő regionális fejlesztéseiért 2015-ben elnyerte a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) közös elismerését, az „Év befektetője díjat”is.

Tovább az állásajánlatokhoz

Az IT Services Hungary Kft. büszke arra, hogy az AON-Hewitt és az AIESEC Magyarország 2012. évi „Munkáltatói Márka Kutatásának” eredménye alapján az ország legismertebb, és 3. legvonzóbb munkáltatója az IT iparág iránt érdeklődő, angol és német nyelveket beszélők körében.

Az AON-Hewitt által végzett 2014-es munkáltatói felmérés alapján az IT Services Hungary épp a pályakezdők és a már tapasztalattal rendelkező informatikusok körében teljesít a legjobban: számukra ez a cég Magyarország 3. legvonzóbb munkahelye az iparágban. Ezzel olyan ismert és nagy hazai márkákat előzött meg, mint a MOL, a Suzuki, vagy épp a Magyar Telekom.

A Randstad 2016-os munkavállalói körben végzett felmérése szerint az IT Services Hungary a 8. legvonzóbb vállalat és a 2. legvonzóbb munkáltató az IT iparág iránt érdeklődő, angol és német nyelveket beszélők körében Magyarországon. A tavalyi azonos kutatás alapján 5 helyett lépett előre a cég a rangos listán. A 2016-os kutatásban globális szinten több mint 200 ezer, Magyarországon pedig több mint 4 ezer potenciális munkavállaló vett részt.

Az IT Services Hungary a tudásba fektet

A vállalat többrétű továbbképzési lehetőséget nyújt meglévő munkatársainak annak érdekében, hogy az IT Services Hungary legmagasabb ügyféligényeinek meg tudjanak felelni – mind a gyorsan fejlődő informatikai szakterület, mind a nélkülözhetetlen felsőfokú nyelvismeret tekintetében. A vállalat emellett támogatja a kollégák továbbfejlődését és karrierjük építését, a jelen és a jövő csoportvezetőinek és menedzsereinek képzésére csapatépítő és készségfejlesztő tréningeket szervez.

Folyamatos bővülésünknek köszönhetően új kollégákat keresünk.

Tovább az állásajánlatokhoz