Valódi sikertörténetek

Az informatika a szenvedélyünk, de tudjuk, hogy megoldásaink és szolgáltatásaink lelkét a nálunk dolgozó emberek, azaz az ICT-szakma elhivatott kiválóságai adják. Büszkék vagyunk rá, hogy kiváló munkájukhoz olyan környezetet és olyan feltételeket biztosítunk, amelyek az IT Services Hungary-t Magyarország egyik legjobb munkahelyévé teszik.

Az alábbiakban kollégáink elmondják, hogy miért éppen az ITSH-nál találták meg a számításukat.

 • Schaffer Róbert

  Schaffer Róbert

  Az ITSH nem CSAK egy munkahely. Hanem egy közösség, egy lehetőség, egy létforma. Ahol mindenki megtalálhatja a számításait, kortól, nemtől, és akár szaktudástól függetlenül. Ahogy én is megtaláltam. Itt a munkád a szenvedélyed. Kollégáim mind kiváló szakemberek a területükön. Az élelmiszeriparból váltva korábban semmi közöm nem volt az informatikához, de itt a munkavállalókba vetett bizalom és a fejlődési lehetőségek meghozták számomra is a várt sikert. Mi is kell a teljességhez? Az, hogy reggel mosolyogva menjünk dolgozni, és a nap végén úgy is jöjjük el onnan. Nálam ez már évek óta tart. Érdemes kipróbálni.

 • Vancsa Edit

  Vancsa EditSzámomra az IT Services Hungary három nagyon fontos dolgot jelent: folyamatos szakmai fejlődés, kollégák, akiket becsülök, stabil munkahely. Ez adja a motivációt, amiért nap, mint nap örömmel jövök be dolgozni és igyekszem hozzájárulni a vállalat sikereihez.

 • Wolkensdorfer Péter

  wolkensdorfer_peterAz ITSH nagyon komoly növekedésen ment keresztül az elmúlt években. A legkomolyabb eredménynek azt tartom, hogy ekkora létszám mellett is megmaradtak az emberi kapcsolatok és a szervezet sem dőlt össze. Azt gondolom, hogy ezt ritka nagy sikernek lehet elkönyvelni. Nagyon baráti a légkör, nincs az az érzésem, hogy bárki megpróbálná kihúzni magát a feladatok alól. A közös munka és a közös siker pedig nagyon inspiráló.

  Szeretem a rendszerezett dolgokat, akkor tudok hatékonyan dolgozni, ha megfelelően működnek körülöttem a folyamatok. Az ITSH-nál, ha vannak is döccenők, alapvetően jónak látom a cég belső működését, ezért úgy érzem, a munkámmal ténylegesen hozzájárulok az eredményekhez.

 • Medaly Palczert

  palczert_medalySzeretek itt dolgozni, mert egy barátságos, dinamikus és multikulturális csoport tagja lehetek, itt családias légkör uralkodik. Az ambíció ugyanaz, így együttműködünk a cél érdekében.

 • Balogh Csilla

  balogh_csillaJó érzés, hogy egy multinacionális cégnél egy fiatal és dinamikus csapat tagja lehetek. Tetszik, hogy mindig új emberekkel, új feladatokkal ismerkedhetek meg és, hogy folyamatosan fejlődhetek. A kollégáim pedig segítőkészek és lelkesek, akikhez bármikor fordulhatok.

 • Dömötör Judit

  domotor_juditPedagógus pályáról tértem át IT területre, nem bántam meg a váltást. Örülök, hogy egy elismert, jónevű cégnél dolgozhatok, ahol lehetőség nyílik az idegen nyelv folyamatos használatára, a tudás bővítésére, valamint szakmai előremenetelre. Mindemellett jó érzés fiatalos, segítőkész környezetben dolgozni.

 • Bombera Richárd

  bombera_richardMagyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója. Jelenleg nincsen még egy olyan multi hazánkban, amely ennyire rohamosan és céltudatosan fejlődik, mint az ITSH. A cég rengeteg lehetőséget nyújt a munkavállalóinak, például tréningek, képzések, nyelvtanfolyamok. Ezek segítségével megteremti a karrierlehetőséget minden dolgozó számára. Egyebek között emiatt is találó a “legnagyobb” kifejezés.

 • Kovács Izabella

  kovacs_izabellaGyerekkorom óta tudtam, hogy mindenféleképpen szeretném a német tudásomat fejleszteni, a mindennapokban használni és az ITSH által kínált lehetőségek kiválóak voltak ehhez. Egy olyan munkahely, ahol a munka mellett tudásomat bővíthetem és ezt kamatoztathatom. Fiatal, dinamikus kis csapat, mely összetart!