Telephelyeink

Az IT Services Hungary (ITSH) ügyfeleit, az elérhető legmodernebb infrastruktúrával felszerelt telephelyről szolgálja ki 4500 fővel. A vállalat legfontosabb értéke a magyar szakértelem és kiváló, magas szintű német és angol nyelvtudás.

Az ITSH növekedésével szeretne hozzájárulni a város fejlődéséhez is, ahol telephelyei találhatóak. Fontos a helyi közösség támogatása, ezért nagy hangsúlyt fektetnek az oktatás mellett az ifjúság és a kultúra támogatására is.

A vállalat székhelye Budapesten, további három telephelye pedig Debrecenben, Pécsett, illetve Szegeden található.

 

Útvonaltervezés az ITSH telephelyeihez

Budapest

Közel 10 év után, az vállalat 2018 második negyedévétől az Infoparkból a Mill Park irodaházba helyezte át budapesti székhelyét, ahol körülbelül 17.300 négyzetméternyi irodaterületet bérel. Az épület rengeteg építőipari innovatív megoldással rendelkezik, például a hatalmas belső területen kialakításra kerület egy park számos well-being lehetőséggel, kinti fitneszeszközökkel, külső tárgyalókkal, kvázi az irodaház zöld tüdeje, ahol a munkatársak feltöltődhetnek, lazíthatnak.

 

Debrecen

Tudáspark 2014

Budapest után 2007 júniusában nyitotta meg második szolgáltató központját az ITSH Debrecenben. Azért született a döntés Debrecen mellett, mert a vállalat itt találta meg azt a fejlődő, lendületes közeget, ahol tehetséges, motivált fiatalokkal és kiváló szakemberekkel lehetséges sikeres vállalatot építeni.

Az ITSH az első debreceni irodát 20 fővel a fedélzeten nyitotta meg, akikhez időközben nagyon sok új munkatárs csatlakozott. Folyamatos fejlődésük eredményeképpen a vállalat az elmúlt években, országos szinten, megtöbbszörözte munkavállalóink létszámát.

A 2008 februárjában elkezdett projekt keretében egy új, irodaházat építtetett, mely az Egyetem és az üzleti szféra együttműködésén alapuló komplexumban, a Tudásparkban kapott helyet.

Az új irodaházat 2009 nyarán vehették birtokba az ITSH munkatársai. Jelenleg több, mint 1600 munkatárs dolgozik a 10 000 négyzetméteres modern irodaépületben.

A vállalat kiemelt lehetőséget biztosít a Debrecen és a környéken élő pályakezdők számára, hogy egy versenyképes, multinacionális környezetben tegyék próbára tudásukat és képezzék tovább magukat. A tapasztalt szakmabeliek számára pedig új kihívásokat és vonzó karrier utakat kínál az információs és kommunikációs technológia roham léptekkel fejlődő területén.

 

Pécs

Pécs

2012 tavaszán az ITSH vezetése úgy döntött Pécsett bővíti tevékenységét a Rákóczi úti épületben. A cég Induláskor 45 kolléga dolgozott a telephelyen, ez a szám mára eléri a közel 600 főt.

Pécs_5

2014-ben került átadásra a NLK épület első szárnya, ahol 2368,5 négyzetméteren és 305 munkahely került kialakításra. Ez az épületszárny már megtelt, így az NLK épület másik szárnyának (NLK2) bérbevétele és felújítása mellett döntött a vállalat, melyet 2017-ben birtokba is vettek a kollégák, 1797 négyzetméteren összesen 268 munkaállomás került kialakításra.

A Pécsi telephely indulásakor Service desk tevékenységet láttak el a kollégák. Mára többféle, un. Magasabb hozzáadott értékű szolgáltatást látnak el munkatársaink, többek között: architect feladatok, hálózat tervezés, IT biztonsági szolgáltatások, SAP üzemeltetés és fejlesztés, DT Open Telekom Cloud alapú megoldásának üzemeltetése, amely speciális Openstack szakértői kompetenciát igényel.

 

Szeged

Szeged

Jelenleg közel 250 fő dolgozik az ITSH szegedi telephelyen, az informatika eléggé szerteágazó területein.

Szeged potenciálisan bővülő telephelynek tekinthető, hiszen a Szegedi Egyetemen országszerte elismert, magas színvonalú informatikus képzést biztosít a diákoknak. A jelenlegi irodai környezet pedig – kisebb átalakítással – a szegedi munkavállalói létszám növelésére ad lehetőséget.