Telephelyeink

Az IT Services Hungary (ITSH) jellemzően az Európai Unió élvonalába tartozó ügyfeleit hat, nyugat-európai színvonalat képviselő, az elérhető legmodernebb infrastruktúrával felszerelt telephelyről szolgálja ki 4500 fővel. A vállalat legfontosabb értéke a magyar szakértelem és kiváló, magas szintű német és angol nyelvtudás. Az ITSH mindent megtesz azért, hogy szakemberei kényelmes, ergonomikus körülmények között végezhessék munkájukat az irodákban.

A vállalat székhelye Budapesten, további három telephelye pedig Debrecenben, Pécsett, illetve Szegeden található.

Útvonaltervezés az ITSH telephelyeihez

Budapest

Közel 10 év után, az vállalat 2018 második negyedévétől az Infoparkból a Mill Park irodaházba helyezi át budapesti székhelyét, ahol körülbelül 17.300 négyzetméternyi irodaterületet bérel. Az épület jó néhány építőipari innovatív megoldással is rendelkezik, például a hatalmas belső területen kialakításra kerület egy park számos well-being lehetőséggel, kinti fitneszeszközökkel, külső tárgyalókkal, vagyis kvázi az irodaház zöld tüdeje, ahol a munkatársak feltöltődhetnek, lazíthatnak. Az épületben bevezetésre került a Building App alkalmazás is, amely szinte a mindennapok valamennyi részletére kiterjed, legyen az épületüzemeltetés vagy közösségépítés. A Building App információt nyújt az épülettel kapcsolatos adatokról és az ott elérhető kényelmi szolgáltatásokról, ezen kívül az alkalmazottak számára a közösség építésének ideális platformja. A felhasználók számos lehetőséget igénybe vehetnek a Building App segítségével, a legfontosabb szolgáltatások között említhetjük meg az irodaház közelében található üzletek megjelenítését, de a belső étterem menüjét is láthatjuk, sőt, lehetőség lesz ételrendelésre is. A közösségépítés során lehetőség nyílik a kollégák számára eseményeket létrehozni, az app a networking kiváló terepe, valamint például az autómegosztó funkciót is alkalmazhatják. Az épületben dolgozók személyes és szakmai információkkal frissíthetik saját profiljukat, és kollégáikat is megtalálhatják a rendszeren keresztül.

Budapesti csapat átlagéletkora 32 év, így valóban elmondható, hogy fiatal és dinamikus szervezet található a Mill Parkban.

Debrecen

Tudáspark 2014Lion 2014

 

Budapest után 2007 júniusában nyitotta meg második szolgáltató központját az ITSH Debrecenben. Azért született a döntés Debrecen mellett, mert a vállalat itt találta meg azt a fejlődő, lendületes közeget, ahol tehetséges, motivált fiatalokkal és kiváló szakemberekkel lehetséges sikeres vállalatot építeni.

Az ITSH az első debreceni irodát 20 fővel a fedélzeten nyitotta meg, akikhez időközben nagyon sok új munkatárs csatlakozott. Folyamatos fejlődésük eredményeképpen a vállalat az elmúlt években, országos szinten, megtöbbszörözte munkavállalóink létszámát.

A 2008 februárjában elkezdett projekt keretében egy új, high-tech irodaházat építtetett, mely az Egyetem és az üzleti szféra együttműködésén alapuló komplexumban, a Tudásparkban kapott helyet.

Az új irodaházat 2009 nyarán vehették birtokba az ITSH munkatársai. Jelenleg több,mint 1400 munkatárs dolgozik a 10 000 négyzetméteres modern irodaépületben. Három emeleten összesen 1500 munkaállomás és 5 oktatóterem került kialakításra, melyet irodák és tárgyalók egészítenek ki. A földszinten étterem, az első emeleten pihenőszoba és kávézó sarok található. Az Irodaház különlegessége az előtérben található ITSH Galéria, ahol időszakos kiállításokon a kollégák különböző alkotásait mutatják be. Az irodaház előtt nyitott parkoló és kerékpártároló áll munkatársak rendelkezésére, a Tudáspark a 10A, 10Y és a 11-es buszokkal is megközelíthető a Doberdó utcai végállomásról.

Debreceni csapat átlagéletkora 27 év, sikereik záloga a rendkívüli összetartás és csapatmunka.

Az ITSH növekedésével szeretne hozzájárulni a város fejlődéséhez is. Fontos a helyi közösség támogatása, ezért nagy hangsúlyt fektetnek az oktatás mellett az ifjúság és a kultúra támogatására is. Az ITSH-s társadalmi szerepvállalás keretében több olyan programot indított a vállalat, amelyekbe ITSH-s kollégák is aktívan részt vesznek, tevékenyen hozzájárulva a környezetünk védelméért.

A vállalat kiemelt lehetőséget biztosít a Debrecen és a környéken élő pályakezdők számára, hogy egy versenyképes, multinacionális környezetben tegyék próbára tudásukat és képezzék tovább magukat. A tapasztalt szakmabeliek számára pedig új kihívásokat és vonzó karrier utakat kínál az információs és kommunikációs technológia roham léptekkel fejlődő területén.

A folyamatos létszám növekedésből kiveszi részét Hajdú-Bihar megye, illetve Debrecen is. A városban – a „kinőtt” telephely, a Vezér úti Tudáspark megtartása mellett – a Lion Office Centerben (Dohánygyári Irodapark) nyitott új irodát az ITSH,  ahol már közel kétszázhatvan szakember dolgozik.

Pécs

Pécs

Pécs_5

2012 tavaszán az ITSH vezetése úgy döntött Pécsett bővíti tevékenységét. A vállalat két különböző ICT területen is toborzási tevékenységbe kezdett.

Jelenleg közel 330 fő dolgozik a pécsi telephelyen. Elsősorban németül beszélő informatikai helpdeskes munkatársakat és alkalmazás üzemeltetőket keres az ITSH a Baranya megyei székhelyen.

A közelmúltban végzett több munkáltatói felmérés (AON Hewitt, Randstad) azt bizonyította, hogy a német T-csoporthoz tartozó ITSH-nak nemcsak az ismertsége növekedett az elmúlt két évben, hanem a vonzereje is, a pályakezdők és a külföldről hazatérő szakemberek jelentős része ezt a céget választaná munkahelyének. Vonatkozik ez a Baranya megyében tanuló vagy itt élő szakemberekre is, hiszen a jelenleg öt magyarországi helyszínen közel 4000 munkatársat alkalmazó vállalatnak már ma is Pécs, illetve a helyi egyetem az egyik legfontosabb „végvára”. A közeljövőben itt megvalósuló fejlesztések, például az újabb, második pécsi iroda megnyitása révén ez a kitüntetett szerep csak erősödni fog.

Szeged

Szeged

Jelenleg közel 260 fő dolgozik az ITSH szegedi telephelyen, az informatika eléggé szerteágazó területein.

A legnagyobb létszámú szervezet a Business Operations & Quality (BOQ) ágazat Business Intelligence fejlesztésekkel foglalkozó csapata. IT szakmai szempontból ez adattárház tervezési, felépítési,  adatbázis kezelési feladatokat és az adattárházon alapuló lekérdezések, elemzések elkészítését biztosító alkalmazások fejlesztését jelenti. A második legnagyobb ágazatot a IT Operations (ITO) szegedi csapata képviseli.

Szeged potenciálisan bővülő telephelynek tekinthető, hiszen a Szegedi Egyetemen országszerte elismert, magas színvonalú informatikus képzést biztosít a diákoknak. A jelenlegi irodai környezet pedig – kisebb átalakítással – a jelenlegi szegedi munkavállalói létszám megduplázására ad lehetőséget.