Etikai kódexünk

Banner_digitsA vállalat sikerének kulcsa egy olyan vállalati kultúrán alapszik, amelyet a tisztesség, az etikus magatartás és a személyes felelősség jellemez. Az üzleti tevékenységre és a munkahelyi magatartásra vonatkozó etikai követelmények napjainkban egyre összetettebbé válnak.

Etikai Kódexünk a Deutsche Telekom Csoport valamennyi munkavállalója viselkedését szabályozó keretrendszer, mely összeköti a jog és törvény betartására vonatkozó igényünket az etikus viselkedéssel kapcsolatos követelményekkel és a működésünk sikerét biztosító vállalati értékekkel. Egyrészt saját magunkkal szemben felállított követelmény, másrészt a társaságon kívül állóknak adott ígéret.

Etikai Kódexünk dinamikus, nyitott az új viselkedési normákra. A jogszabályi követelmények időről időre változhatnak, és új belső szabályzataink segítenek egyértelműen meghatározni, hogyan viselkedjünk.

A Deutsche Telekom Csoport tagjának lenni és értékrendjén osztozni, minden egyes munkavállalótól felelősséget követel. Tisztában vagyunk azzal, hogy akár egyetlen hiba elkövetése nemcsak munkavállalóink elkötelezett munkával elért sikereiben okozhat kárt, hanem a cégünk jó hírében is. A magatartási normákat mindenkinek be kell tartani. A normák megszegése pedig elfogadhatatlan számunkra.

Etikai Kódex magyar nyelven

A Deutsche Telekom Csoport adatkezelésre és személyes adatok védelmére vonatkozó Eljárási Szabályzata.