Állásazonosító:

Karrierszint:
Szerződés típusa:
Helyszín:
Pályázat határideje:
Szükséges szakmai tapasztalat:
Munkakörhöz szükséges utazás:
Szükséges nyelvismeret:

Feladat

Profil

Mit kínálunk

  • Új kollégáinkra első munkanapjuktól kezdve teljes körű munkahelyi élet-és balesetbiztosítást kötünk
  • Akár az első munkanapon igényelhető az AYCM kártya, amely ingyenesen, havi 8 alkalommal biztosít munkavállalóink számára sportolási lehetőséget
  • A próbaidő után új belépőink jogosultak a Cafeteriára, melynek éves keretösszege bruttó 270 000 Ft (ennek éves keretösszege 3 és 5 év után növekszik)
  • A fentieken kívül, pozíciótól függően éves/negyedéves jutalom kerül kifizetésre, továbbá kollégáink projektteljesítési bónuszokban is részesülhetnek
  • Cégünk nagy hangsúlyt fektet a fejlődésre, így minden kollégánknak lehetősége nyílik arra, hogy a legkülönbözőbb tréningeken és képzéseken vegyen részt (vezetői képzések, hard- és soft skill tréningek, nyelvi képzések)
  • Szívesen látjuk minden kollégánkat a vállalati, ágazati és csoportszintű rendezvényeinken (csapatépítők, workshopok, ITSH pub, évzáró karácsonyi rendezvény)

Rólunk

Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb infokommunikációs munkaadója, a T-Systems International magyar leányvállalata. A T-Systems nemzetközi termelési láncának fontos elemeként az IT Services Hungary Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja, mely 2008-ban és 2015-ben is elnyerte az "Év befektetője" díjat. Az informatikai és telekommunikációs tanácsadási szolgáltatások széles köréből a vállalat az informatikai megoldások innovációjára, menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít. A vállalat folyamatosan fejleszti budapesti, debreceni, pécsi és szegedi telephelyeit, valamint várja kezdő- és tapasztalt informatikusok jelentkezését.

Hely

Kapcsolat

Kérdése van?
Hívja HR toborzási osztályunkat!


Tel.: +36 (1) 456-5400 (Mill Park)
Tel.: +36 (1) 346-4162 (Váci Greens)

E-Mail: myhr_recruitment@telekom.com

Jelentkezem

További információk

Adatvédelem

Köszönjük bizalmát! Személyes adatainak védelme a digitális világban fontos számunkra.

Online pályázatának feldolgozása során személyes adatait rögzítjük, felhasználjuk és feldolgozzuk. Adatait a törvényi rendelkezéseknek megfelelően és szigorúan bizalmasan kezeljük. Adatait bármikor módosíthatja, kiegészítheti vagy törölheti a "profil szerkesztése" oldalon.

Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy adatkezelése során az Ön érdekében az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv.), illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és az egyéb hatályos adatkezeléssel kapcsolatos jogszabályoknak megfelelően, az adatkezeléshez kapcsolódó fontosabb nemzetközi ajánlásokat is figyelembe véve járjon el.

A honlap révén megvalósuló adatkezelésekre az Info.tv. 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján, a felhasználók önkéntes hozzájárulásával kerül sor. A hozzájárulást a felhasználó a honlap használatával, valamint személyes adatai önkéntes megadásával adja meg. A honlapon találhatóak olyan linkek, amelyek más weboldalakra mutatnak. Az ilyen külső honlapok adatkezelésére vonatkozóan az adott honlap adatkezelési nyilatkozatában foglaltak irányadók.

A tudomására jutott személyes adatokat az IT Services Hungary Kft. harmadik személy számára – törvényben meghatározott eseteken kívül – nem adja át, azokat nem teszik közzé. Személyes adatok továbbítására kizárólag a vonatkozó törvények ilyen rendelkezése szerint, vagy az érintett hozzájárulása esetén kerülhet sor, az ott meghatározott terjedelemben.

Pályázatát a Deutsche Telekom AG pályázati adatbankjában kizárólag az online pályázatának feldolgozására használjuk fel és rögzítjük. A pályázati eljárás lezártát követő legkésőbb 6 hónap elteltével adatai automatikus törlésre kerülnek. A belső pályázóknak lehetőségük van ezen időszak 12, ill. 24 hónapra való hosszabbítására.

A felhasználó bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni. Az adatkezelő a kérelem beérkezésétől számított 7 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatóak. A törlés nem vonatkozik a jogszabály alapján szükséges adatkezelésekre, azokat az adatkezelő a szükséges időtartamig megőrzi.

Pályázati anyagait biztonságos kapcsolaton keresztül, SSL-kódolással (128 bites kódolás) küldjük el.

Azon pályázók online pályázatait, akik több állásra pályáztak akár az IT Services Hungaryhez akár a konszernen belül máshová, a Deutsche Telekom AG pályázati adatbankjában kerülnek rögzítésre. Az egységes és összehangolt feldolgozás biztosítása érdekében a konszern érintett vállalatai az Ön többszörös pályázatáról tájékoztatásra kerülnek.