Pearson VUE vizsgaközpont

Általános információk

2010 decemberétől az IT Services Hungary Kft. debreceni központjában működik Kelet-Magyarország első hivatalos Pearson VUE vizsgaközpontja. A Pearson VUE a világ 165 országában jelenlévő nemzetközi számítógépes vizsgáztató vállalat, amely világcégek, köztük vezető informatikai vállalatok (mint pl.: Microsoft, Oracle, SAP, Cisco Systems) által alapított minősítések megszerzéséhez szükséges vizsgákat bonyolítja le.

Nyitva tartás

Vizsgalehetőséget minden hétfőn és pénteken 10-től, illetve 13:30-tól biztosítunk. A vizsgák számítógépes angol nyelvű tesztekből állnak, melyekre általában 2-3 óra áll rendelkezésre (de ez típusonként változó).

Jelentkezés

Vizsgára való jelentkezésre, illetve időpont módosítására a következő e-mail címeken keresztül van lehetőség: [email protected]

Vizsgára jelentkezni, illetve vizsgaidőpontot törölni a vizsganapot megelőző 48 órával lehet. A Pearson Vue webes felületén a felelős kollégákkal való időpont egyeztetés nélkül nem lehet regisztrálni. A vizsgaközpont ilyen adminisztrációs okok miatt zárva van, csak egyeztetésre nyitják ki.

Amennyiben a jelentkező már nem először veszi igénybe a Pearson VUE szolgáltatásait, kérjük, adja meg korábbi Candidate ID azonosítóját, hogy vizsgái egy helyen legyenek regisztrálva. Ha nem rendelkezik ilyen azonosítóval, a Pearson Vue vagy az adott vizsgatípust szolgáltató cég honlapján tud generálni magának.

Az aktuális vizsgadíjakról kérjük, hogy tájékozódjon a Pearson VUE honlapján vagy érdeklődjön vizsgaadminisztrátorunknál.

Vizsgarend

Kérjük, hogy minden résztvevő hozzon magával két személyazonosságot igazoló okmányt! A vizsgához tollat és lemosható jegyzetlapot biztosítunk, semmilyen más segédeszköz nem használható!

További, vizsgákkal kapcsolatos kérdéseikkel kérjük, hogy keressék vizsgaadminisztrátorainkat a megadott e-mail címeken.