Pearson VUE vizsgaközpont

Általános információk

2010 decemberétől az IT Services Hungary Kft. debreceni központjában működik Kelet-Magyarország első hivatalos Pearson VUE vizsgaközpontja. A Pearson VUE a világ 165 országában jelenlévő nemzetközi számítógépes vizsgáztató vállalat, amely világcégek, köztük vezető informatikai vállalatok (mint pl.: Novell, Oracle, SAP, Cisco Systems) által alapított minősítések megszerzéséhez szükséges vizsgákat bonyolítja le.

Nyitvatartás

Vizsgalehetőséget minden héten hétfőn és pénteken 10 és 16 óra között biztosítunk. A vizsgák számítógép előtt kitöltendő angol nyelvű tesztekből állnak, megoldásukra általában 2-3 óra áll rendelkezésre (típusonként változó).

Jelentkezés

Vizsgára való jelentkezésre, illetve időpont módosítására a Pearson VUE honlapján (www.pearsonvue.com) vagy CallCenterén (+44-161-855-7455) keresztül van lehetőség. Vizsgára jelentkezni legkésőbb az adott vizsganapot megelőző 48 órával lehet. Vizsgaidőpont törlést szintén a vizsgát megelőzően 48 órával tud a Pearson VUE elfogadni. Amennyiben a jelentkező már nem először veszi igénybe a Pearson VUE szolgáltatásait, kérjük, adja meg korábbi Candidate ID azonosítóját, hogy vizsgái egy helyen legyenek regisztrálva. (Ennek elsősorban több sikeres vizsgát igénylő minősítések megszerzésénél van jelentősége.)

Az aktuális vizsgadíjakról kérjük, hogy tájékozódjon a Pearson VUE honlapján vagy érdeklődjön vizsgaadminisztrátorunknál.

Vizsgarend

Kérjük, hogy minden résztvevő hozzon magával két személyazonosságot igazoló okmányt! A vizsgához tollat és jegyzetlapokat biztosítunk, semmilyen más segédeszköz nem használható!

További, vizsgákkal kapcsolatos kérdéseikkel kérjük, hogy keressék vizsgaadminisztrátorunkat a FMB-TS-ITSH-PearsonVUE@t-systems.com e-mail címen.