E-LIT – Tervezd a jövőd!

Jelentkezz gyakornoki programunkra, dolgozz az ITSH-nál!

Nem lesz kérdés, hol kezded diploma után a karriered és még a tandíjadat is álljuk!

 

E-LIT Program:

Küldd el az önéletrajzod, és az ITSH felveszi veled a kapcsolatot.

Amennyiben kiválasztásra keszülsz, gyakornokként, iskolaszervezeten keresztül kezdesz el nálunk dolgozni. Az ITSH ettől kedzve minden szemeszter elején átultaja a számládra a mindenkori BSC tandíj összegét. A gyakornoki időszak alatt IT szolgáltatói szektorral kapcsolatos ismereteket és ITSH specifikus tudást szerzel. A gyakornoki pozícióban versenyképes óradíjat, szakmai fejlődést és mentort biztosítunk számodra. A kötelező szakmai gyakorlat a programon belül kerül leigazolásra. A gyakornoki időszak alatt lehetőséged van a német nyelvtudás fejlesztésére mind egyetemi, mind céges kereteken belül.

A BSC diploma megszerzését követően a gyakornoki program alapján az ITSH teljes-idős pozíciót ajánlhat fel számodra elsősorban a Pécsi telephelyen, de amennyiben ez igény és a cég oldaláról is megoldható, a Budapesti, Debreceni és Szegedi telephely is opció lehet.

Kiket várunk?

Olyan informatika iránt érdeklődő másodéves diákokat, akik szeretnék egyszerre biztosítani a tandíjuk fedezetét, versenyképes juttatást gyakornokként, piacképes gyakorlati tudást, valamint karrier lehetőséget Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatójánál rögtön a BSC diploma megszerzése után.

A jelentkezés feltételei

  • Elkezdett II. év PTK/MIK vagy PTK/KTK karokon, BSC szakon
  • Aktív hallgatói jogviszony
  • Félévente 18 kredit és legalább 2,8-as tanulmányi átlag teljesítése
  • Költségtérítéses státusz (államilag támogatott hallgatók is részt vehetnek gyakornoki programunkban, de tandíj támogatás természetesen ebben az esetben nem része a programnak)
  • Informatikai karrier iránti érdeklődés
  • Kezdő vagy haladó német nyelvtudás ill. annak vállalása, hogy a BSC diploma megszerzésének idejére ez eléri az európai besorolás szerinti B2 szintet
  • A diák vállalja, hogy mindösszesen 6 szemeszteren belül megszerzi BSC diplomáját

Leírás pozíciókról, karrier lehetőségről

Az ITSH-nál futó szolgáltatások széleskörűek ami lehetővé teszi, hogy mind az informatikai háttérrel már rendelkező diákok-, mind pedig a szektor iránt érdeklődő, de más háttérrel (pl. közgazdaságtan) rendelkező diákok megtalálják a számukra megfelelő lehetőséget. Munkavállalóinknak lehetőségük van egyre komplexebb pozíciók betöltésére a belső pályázati szabályzatunknak megfelelően.

A hűségidőről

A program a BSC második és harmadik évét valamint a gyakorlati félévet öleli fel, ez idő alatt a hallgató gyakornokként dolgozik heti ~20-25 órában az ITSH pécsi telephelyén. A hűségidő ugyanerre a periódusra vonatkozik, továbbá a diploma megszerzését követően amennyiben ITSH teljes-munkaidős állást ajánl fel a hallgatónak, további egy évig él. Abban az esetben, ha a hallgató ki szeretne lépni a programból, a gyakornoki periódus alatt, visszafizetési kötelezettség mellett teheti meg. A visszafizetendő ősszeg, a cégnél eltöltött idővel arányos. Ugyanez vonatkozik a diploma megszerzés utáni egy éves hűségidőre is.

A kérdéseket ide várjuk: FMB-TS-ITSH-HR@t-systems.com

Tervezd előre a karriered, mi támogatunk!