Belső tréningek, képzések

Banner_internalCélunk az, hogy magasan képzett szakemberekkel dolgozzunk, ezért minden munkatársunk számára megteremtjük a lehetőséget, hogy folyamatosan fejlessze magát mind az informatika mind az idegen nyelvek területén.

Nyelvoktatás:

Mivel munkánkat nemzetközi környezetben végezzük a kommunikációképes nyelvtudás elengedhetetlen. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvoktatásra, kollégáink cégen belüli képzésre.

Célunk angol vagy német nyelven felsőfokon kommunikálni képes szakemberek képzése, hogy a magas szintű informatikai ügyfélkiszolgálás mellett munkavállalóink idegen nyelvű kommunikációja is az ügyfelek megelégedettségére szolgáljon.
Nálunk egyéni szintednek megfelelő csoportokban, heti több órában tanulhatsz idegen nyelvet munkaidő előtt vagy után. A tanuláshoz szükséges összes anyagot biztosítjuk számodra.

IT-képzések:

Fontosnak tartjuk azt, hogy munkavállalóink tudásukat mindig a legfrissebb ismeretekkel tartsák naprakészen. Ahhoz, hogy lépést tartsunk az informatikai szakterület gyors fejlődésével és munkavállalóink az IT Services Hungary legmagasabb ügyféligényeinek is meg tudjanak felelni rendszeresen szakmai tanfolyamokat szervezünk (Oracle, SAP, ITIL, Cisco) számukra. Oktatópartnereink az ország legjobb képző cégei, jellemzően a tanfolyamok végén munkatársaink vizsgát tesznek és nemzetközileg is elfogadott bizonyítványokkal térnek vissza egy-egy tréningről.

Soft-skills tréningek:

Folyamatosan képezzük a jelen és a jövő csoportvezetőit és menedzsereit, igény szerint szervezünk készségfejlesztő tréningeket, de természetesen nem maradhatnak el a rendszeres – és nagyon népszerű – csapatépítő aktivitások sem.